Spring naar content

Uitzendbureau voor artsen en medisch specialisten

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau voor artsen en medisch specialisten? DoctorConnect begeleid je in de zoektocht naar de baan die bij je past. Voor zowel de artsen als opdrachtgevers gaan wij aan de slag om te zorgen dat de juiste arts op de juiste plek terecht komt. Hierbij houden we rekening met je wensen, ambities en eerdere werkervaringen. Op deze manier vinden wij samen met jou de perfecte vervolgstap voor je carrière.

De juiste arts op de juiste plek

Als uitzendbureau voor artsen en medisch specialisten gaan we verder dan het vinden van een match. Wij bemiddelen niet alleen, maar begeleiden artsen ook in hun loopbaan. DoctorConnect heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het bemiddelen van artsen met een persoonlijke aanpak. Ben jij dus op zoek naar een medisch uitzendbureau dat zich richt op jou als persoon? Wij staan voor je klaar.

DoctorConnect team

Dit biedt DoctorConnect:
 De mogelijkheid om je te oriënteren
 Bemiddeling tussen arts en werkgever
 Begeleiding bij carrièreswitch / andere medische specialisatie

Meer weten over onze diensten? Lees meer over onze loopbaan coaching of bemiddeling. Regelmatig ondersteunen wij artsen die een carrièreswitch maken naar een ander specialisme.

 

Bekijk de vacatures >>

 

Wij zijn er voor artsen én opdrachtgevers

Een uitzendbureau voor artsen en medisch specialisten met een transparante dienstverlening, daar staan wij voor bij DoctorConnect. Een (zorg)organisatie is op zoek naar gemotiveerde en geschikte kandidaten, welke niet voor het oprapen liggen. Als medisch uitzendbureau kennen wij de markt als geen ander. Een carrièrekeuze moet in beide gevallen kloppen, anders doen we zowel de arts als de kandidaat tekort. Daarom willen we graag met beide partijen een relatie opbouwen die warm en persoonlijk is, maar ook scherp. Zo checken wij de registraties en referenties van een arts. Wij borgen continuïteit: klant en kandidaat weten beiden wat ze aan elkaar hebben. Wanneer dat zo is, dan klopt het.

Daarnaast gaan wij voor opdrachtgevers op zoek naar de juiste arts. Hierbij hanteren wij no cure-no pay. Lees meer over onze dienstverlening voor opdrachtgevers.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze dienstverlening als uitzendbureau voor artsen en medisch specialisten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)85 200 6199 of mail naar info@doctorconnect.nl. Of je kunt je gratis inschrijven.

×

Stuur ons een appje!

×